Adidas Power Perfect 2 sko

Adidas Power Perfect 2.0 skoAdidas Power Perfect 2.0 er den mest populære vægtløftningssko, og er et must-have for enhver seriøst atlet der går op i sin vægttræning.

Deres vægtløftersko Adidas Power Perfect 2.0 er den mest populære vægtløftningssko på markedet til dags dato.

Adidas har over 40+ år erfaring i vægtløftningsbranchen, så de har de helt rette forudsætninger for, at lave en af markeds bedste vægtløftersko.

Adidas Power Perfect 2.0 udkom i 2011, som en erstatning for den meget populære Ironwork III.

Prissammenligning af Adidas Power Perfect 2.0

ForhandlerLeveringstidLandPris med fragtTil butik
Bodyman logo1-2 dageDanmark799
Bodystore1-2 dageDanmark1129
Nippon sport1-2 dageDanmark1599

Udseende og funktioner Adidas Power Perfect 2.0

Adidas Power Perfect 2 er lavet i syntetisk læder, for at holde vægten nede til et absolut minimum, og for at gøre skoen mere holdbar.

Der er en høj rem af velcro der skal rundt om foden for, at give maksimal støtte under dine løft, der er også lavet luftventiler på toppen af skoen for at gøre den åndbar.

Skoen har fået en EVA sål der giver god komfort, og den ydre del sålen har fået AdiWear til at beskytte slidområderne. Gummilegeringen i sålen laver ikke streger på gulvet under træning.

Forskellen på Adidas Power Perfect 2.0 og Adidas Powerlift 2.0

Adidas Power Perfect 2.0 minder meget om deres model Powerlift 2.0, men der er en række forskellige. På Adidas Power Perfect 2.0 er hælen en anelse højere. Power Perfect 2 henvender sig også til vægtløfter, hvor Powerlift 2.0 henvender sig til styrketræner.

Adidas Power Perfect 2 er også lidt dyre end Powerlift 2.0.