Guide: Sådan får du nemt store muskler i armene

Guide: Sådan får du nemt store muskler i armene

Er armene også et af de steder på kroppen, hvor du har allersværest ved at opbygge muskelstyrke? Og virker det lidt for uoverskueligt faktisk at arbejde på musklerne, fordi de i forvejen er lidt svage? Rigtig mange mennesker har faktisk svært ved at opbygge muskelstyrke i armene, og det kan man heldigvis gøre noget ved. Det kræver blot lidt motivation og udholdenhed. Så skal musklerne og styrken nok komme af sig selv. Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du nemt kan skabe mere styrke i armene.

Invester i noget muskelgivende udstyr

Noget af det mest motiverende er faktisk, hvis du vælger et specifikt område eller øvelse ved dine arme, som du vælger at fokusere på. Rigtig mange mennesker har haft gavn af en pull up bar, som de kan øve pull ups med. En pull up bar er især god for dine biceps, som du måske før kun har trænet med almindelige håndvægte. Så kan en pull up bar træne den muskel samtidig med resten brystmuskulaturen, da en pull up bar faktisk er helt fantastisk til at træne hele overkroppen. Så kan du virkelig få gang i hele muskulaturen i overkroppen, som så til gengæld kan give dig stærkere og større muskler i armene.

De mange goder ved en pull up bar

Vidst du, at du faktisk ikke kun kan træne dine arme og brystmuskler med en pull up bar? En pull up bar er faktisk et helt perfekt stykke udstyr, hvis du vil træne dine mavemuskler også. Måden du gør det på er at strække dine arme i baren, hvorefter du langsomt løfter dine ben fremad. Det sætter virkelig dine nederste mavemuskler i spil, da de både skal arbejde med at holde dig i luften, samtidig med at de skal bære hele vægten af dine ben. Hvis du er klatrer, kan en pull up bar også være rigtig god til at give dig endnu mere kraft i fingrene. Her skal du faktisk blot hænge dig i det yderste led af dine fingre, og du vil hurtigt kunne mærke, hvordan dine fingre arbejder med at holde dig i luften. Der er altså mange goder ved en pull up bar.

Andre gode øvelser til armene

Er du ikke så meget til alt det fancy udstyr, skal det dog ikke stoppe dig fra at blive stærk og udholdende i armene. Ofte skal der ikke mere til end nogle gode variationer af den klassiske armbøjning. Leg for eksempel med at skifte mellem den almindelige variant, armbøjninger med en enkelt arm eller armbøjninger med et klap i luften imellem hver armbøjning. Det vil helt sikkert sætte din styrke på prøve og give dig sved på panden. Ofte er den almindelige armbøjning også et godt sted at starte, hvorefter du kan investere i en pull up bar eller noget andet udstyr, når du føler dig klar til dette. Dette er også fordi, det relativt hurtigt kan blive for nemt og for kedeligt, hvis man blot fokuserer på armbøjninger.

admin
Vægtløfter
Logo
Shopping cart