Om os

Vi er en uafhængig hjemmeside, der hjælper dig med at finde de bedste vægtløftningssko til dig. Vi får kommision af produkterne, hvis du går igennem vores links til de forskellige forhandler, og derefter vælger, at købe et par vægtløftningssko.

Jeg træner 3 gange om ugen styrketræning, hvor jeg kører et fullbody, hvilket vil sige man træner alle muskelgrupper, hver eneste træningspas. Jeg har selvfølgelig mine Inov-8 fastlift 370 BOA, vægtløftningssko på, når jeg udfører øvelser, hvor jeg kan gøre gavn er deres mange fordele.

Udover styrketrænings spiller jeg også fodbold 3 gange om ugen 2 af gangene er trænings og den sidste gang er kamp, som for det meste ligger i weekenden.

Jeg har til dagligt to hobbyhjemmesider, den ene er leasingoffer.dk der samler leasingbiler fra forskellige leasingselskaber og samler dem et sted! (Link til site)

Den anden hobbyhjemmeside er goleaseit.dk, hvor du kan få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på leasing. (Link til site)

Gæsteindlæg

Hvis du ønsker at skrive et gæsteindlæg på vores blog, skal det omhandle træning, kost eller noget andet der giver mening i forhold til vores hjemmeside. Vi har som minimum krav til vores gæsteindlæg, at der er over 300 velskrevne ord, samt der er billeder til blog indlægget.

Vægtløfter
Logo
Shopping cart