5 Tips til at holde formen ved lige gennem vinteren

Vinteren nærmer sig, det betyder også at der begynder at blive koldt udenfor, og de fleste af os vil have nemmere ved at sætte os i den dejlige varme sofa og se lidt fjernsyn frem for at komme op i det lokale fitnesscenter og få trænet. Hvis du kender til det med at træningsmotivationen falder hen over vinteren, så læs med her hvor vi giver dig 5 gode tips til at holde formen ved lige.

Skab sunde daglige vaner

Sørg for at du får byttet nogle af dine dårlige og usunde vaner ud med nogle gode og sunde vaner. Det kan være at spise grønt og salat hver aften, det kan være at spise mere frugt hver gang du er sulten for sjov, det kan kan være at bytte sodavanden ud med et koldt glas vand.

Dine daglige vaner, skaber på alle måder hvem du er som person, det er derfor rigtig vigtigt at du får identificeret dine dårlige vaner og bytter dem ud med nogle gode og sunde vaner som du samtidig kan bygge en ny livsstil op omkring.

Træn hjemme i stuen

Hvis du eksempelvis godt kan lide at løbe, men der ligger sne på vejene og det generelt bare er mørkt og ikke særlig behageligt at løbe ude, så træn hjemme fra stuen, køb et mindre løbebånd som du kan have at stå og dermed holde formen ved lige uden du skal ud i det kolde vejr.

Et godt løbebånd er dog ikke billigt og der er mange ting du skal overveje inden du køber. Hvor stort skal det være, hvor stor skal motoren være, hvilke programmer skal der være og hvilke andre fordele skal det have. Læs denne guide på Tjek24.dk, her guider de dig til at finde det bedste løbebånd, til netop dine behov.

Tag en cykeltur i skoven

Hvis du har en stor skov i nærheden, så brug den til at komme ud og køre noget mountainbike, det er både sjovt og udfordrende. Flere steder rundt om i landet kan du også melde dig ind i en klub og dermed træne med andre, er der ikke en klub så spørg om der ikke er en kolega eller andet som vil med.

For at kunne køre mountainbike er du også nødt til at have det rette udstyr, det gælder alt fra hjelm, cykelsko og diverse andre små ting, se denne købsguide til de bedste mountainbike sko.

Husk den sunde kost

Godt nok er julen lige rundt om hjørnet, men det nøtter ikke noget at du træner hårdt og fokuseret, hvis du hver eneste dag fylder dig med usunde ting.

Spis mere grønt, spis mere frugt, spis sund fedt, drik masser af vand og skær ned på lyst brød, pasta, slik, chips, sodavand og kage. Den sunde livsstil er et valg, et valg som du kan tage.

Sæt mål sammen med andre

Det kan ofte være svært at motivere sig selv til at komme ud af døren, holde den sunde linje og meget mere. Det kan derfor være en god ide at sætte sig nogle mål sammen med nogle andre.

Kender du en som gerne vil tabe lidt ekstra kilo, så lav en konkurrence med den person, vinderen er den person som taber mest kropsfedt målt i procent, taberen giver en god middag eller hvad i nu lyster. Det er altid lidt sjovere at dyste mod andre og det giver motivation selv på de dage hvor man ikke rigtig gider.

admin
Vægtløfter
Logo
Shopping cart