Er massagepistoler bare en trend?

Er massagepistoler bare en trend?

Mange har en ide om, at massagepistoler blot er en hurtig trend, men alt statistik viser, at massagepistoler ikke blot er en trend!

Og hvis vi ser tilbage på 2019, hvor massagepistoler gjorde deres indtog i Danmark, så har vi kun set en stigende tendens, og her i 2021 bliver der solgt massagepistoler som aldrig før.

Men hvad gør en massagepistol populære og hvorfor bliver der stadig solgt mange massagepistoler her i 2021, vi ville prøve at komme med vores svar på, hvorfor vi tror, at massagepistoler er kommet for at blive.

Prisen er fornuftig

En god massagepistol koster omkring 800-1300 kr. alt efter, hvilket mærke du vælger. Og det er billigt i forhold til andre massageprodukter eller massagebehandlinger.

Hvis vi sammenligner med pris så koster en massagestol omkring 8000 – 20.000 kr. og en enkelt massagebehandling koster omkring 600 kr.

Så man må sige prisen på en massagepistol er yderst attraktiv, i forhold til de alternativer der er på markedet lige nu.

Ingen andre massageprodukter kan give lignende massage

En massagepistol kan give op til 3200 slag i minuttet, hvilket er umuligt for en massør, og på den måde er en massagebehandling med en massagepistol overlegen.

Disse mange slag er med til at give en yderst effektiv og dybdegående massage, som ingen andre massageprodukter kan tilbyde på samme måde.

Derudover giver disse slag også en slags vibrationsmassage, som ikke mange andre produkter kan.

Er praktisk og nem at have med overalt

En massagestol vejer under 1 kg og fylder ikke ret meget, hvilket gør den nem at have med overalt.

Derudover følger der også en rejsetaske med til langt de fleste massagepistoler, hvor du kan opbevare massagepistolen, massagehoveder og opladeren, så det er nemt, at have alt udstyret med på farten.

En massagepistol er også udstyret med et litium batteri, som der kan holde i flere timer, så du kan bruge massagepistolen alle steder, uden at være afhængig af en oplader.

Alle disse ting gør massagepistolen ideel til, at have med på arbejde, i træningscenteret, til fodbold osv.

admin
Vægtløfter
Logo
Shopping cart