Hvilke vægtløftersko er bedst?

Vi har fundet tre forskellige par sko, der alle sammen er et godt bud, på den bedste vægtløftersko.

De har egenskaberne som så mange andre sportssko besidder. De ser flotte ud og er åndbar, samt designet til der bliver dyrket sport i dem. De har bare også lidt ekstra, de her vægtløftersko. De er nemlig designet lige netop til at løfte vægte, dette giver dem en styrke, der kun findes i vægtløftersko.

De er bare ganske enkelt designet til formålet. Derfor skiller de sig ud fra andre sportssko og er anbefalet, hvis du skal bruge dem til vægtløftning.

Adidas AdipowerAdidas adipower

De er designet på en helt speciel måde, med en strop når man træder ned i skoen og støttende funktioner til hælen. Det giver det helt rigtige støtte, hvis man skal løfte tunge vægte.

Den vejer samtidigt ikke særligt meget, da Adidas har forsøgt at lave den så velegnet som muligt til at være en vægtløftersko. En vægtløfter sko skal gerne være stærk og kunne holde, mens du løfter de tunge kilo, men samtidigt må den gerne være let og se flot ud. Det har Adidas med Adidas Adipower formået.

I skoen finder man lækkert læder, der designet til at holde længst muligt og give en fantastisk åndbarhed. Helt sikkert et godt bud på hvilke vægtløftersko der er bedst.

Læs mere om Adidas Adipower her

Adidas Power Perfect 2.0

Adidas Power Perfect 2.0 skoSkoen ser flot ud, som adidas sko så ofte gør. På toppen af skoen finder du luftventiler, der giver den en absolut fantastisk åndbarhed. Det har en høj velcro strop, for at give den maksimale støtte til din fod. Den er designet i syntetisk læder, for at holde vægten på den nede. Det har samtidigt den effekt, at gøre skoen ekstra slidstærk.

Sålen er en EVA sål. Den er stærk og kraftig og er meget behagelig at have på foden.

En meget effektivt og stærk polymer-masse erstatter den gammeldags træ sål. Den er mindst lige så stærk, men vejer meget mindre. Det gør det muligt at skulle udføre alle mulige forskellige slags vægtløftninger. Den er ekstremt velegnet og designet til netop det, f.eks. er den her sko, meget populær til at dyrke squat.

Alt i alt en rigtig lækker sko, der helt sikkert er et godt bud, til den bedste vægtløftersko. Den er let, stærk og samtidigt flot at se på.

Læs mere om Adidas Power Perfect 2.0 her

Inov-8 fastlift 335inov 8 fastlift 335

I den super lækre vægtløftersko, finder man i følge producenten selv “state-of-the-art weight lifting techonology”: Det er altså den bedste af den bedste vægtløftersko teknologi, der er i den her sko.

Den leverer en stabilitet, støtte og struktur midt på skoen og ikke mindst i hælen. Dens fleksibilitet er på sit højeste, den er yderst åndbar og samtidigt utroligt komfortabel at have på.

Den er designet i meget lette materialer, der er den letteste af sin slags. Det giver et mix mellem en robust og kraftigt sko, der samtidigt er let, åndbar og fleksibel. En helt fantastisk sko, hvor man tydeligt kan mærke, at den er tiltænkt vægtløftning.

Læs mere om Inov-8 fastlift 335 her

Den bedste vægtløftersko

Det er svært at sige, hvilken af de her vægtløftersko, der er den bedste. De er alle sammen helt fantastiske produkter, hvis man mangler fodtøj til vægtløftning. De kan noget som normale sportssko bare ikke kan.

Det er meget individuelt hvilken sko, der passer bedst til dig. Du kan måske allerede danne dig et overblik, over hvilken af skoene der er den bedste for dig. Den bedste vægtløftersko er forskelligt fra person til person. Vi har bare fundet tre sko, der passer godt til de fleste.

Vi håber at vi fik hjulpet dig med at finde lige præcis den vægtløftersko du søger!

admin
Vægtløfter
Logo
Shopping cart